Nå nya kunder med en ny försäljningskanal – internet!

Baserad på WooCommerce

Palatin Webshop baseras på WooCommerce som är världens största plattform för ehandel. Det garanterar stabilitet, flexibilitet och regelbunden utveckling av både databas och program.

WooCommerce bygger på öppen källkod. Det innebär att du aldrig riskerar att låsa in dig. I takt med att ni växer och utvecklas, utvecklas också WooCommerce med nya funktioner och förbättringar.

Snygg responsiv design – såklart!

Palatin Webshop har en responsiv design, vilket betyder att den anpassar sig automatiskt till kundens skärmstorleken. Därmed fungerar den lika bra på dator, surfplatta och mobiltelefon.

Välj bland olika mallar och anpassa den sedan till den profil som du vill ha. Klicka här för att se ett urval av design mallar-

Kort, faktura, swish eller något annat?

Det är enkelt att erbjuda betalning via kort, faktura, delbetalning, swish eller någon annan betalningsmetod.

Välj bland leverantörer såsom Klarna, Billmate, Bambora och en uppsjö andra för att hitta den som passar din verksamhet bäst!

Ta kontroll över din verksamhet

Följ försäljningen, lagersaldon och order i realtid, direkt i datorn och mobilen. Vilken produkt säljer bäst? Hur stort är snittköpet? Vilken kategori går bäst?

Allt detta och mycket mer finns att ”nörda” ner sig i under statistiksidan.

Passar alla branscher

Palatins webshop är enkel att anpassa till olika branscher. Alla branschspecifika funktioner finns och det är bara frågan om vilka du vill aktivera.

För att få till den sista touchen hjälper vi dig såklart med en snygg modern design som speglar din bransch och verksamhet!

Alltid med en integrerad kassa

Palatins webshop har en integrerad kassa som synkar produkter, lager och kunder med webshopen.

Med Palatins kassa kan du sälja i två kanaler: Internet och butik. Det är en modern PC-kassa för pekskärm. Direktkopplad kortterminal från Verifone och scanner för streckkoder betyder att du arbetar snabbt och utan felslag.

Vill du veta mer?

Syns du inte, finns du inte

I dagens konkurrensutsatta marknad är det viktigare än någonsin att hitta en anledning till varför kunderna ska välja att handla hos just dig!

Palatins webshop är optimerad för Google enligt alla de senast algoritmerna, vilket gör att dina chanser att hittas är högre!

Ehandel lockar kunder till butiken

Idag googlar man varan man är ute efter, även om man planerar att köpa den i butik, och då blir webshoppen ett viktigt skyltfönster.

Ta servicen till nästa nivå genom att erbjuda en ny försäljningskanal som är öppen 24 timmar om dygnet – din webshop!

Prisvärd lösning med hög kvalité

Med en webshop och/eller kassa från Palatin har du en prisvärd lösning med hög kvalité. Vi har varit i branschen i många år och vet vad du behöver.

Skulle det uppstå en fråga eller problem? Ingen fara – vår support hjälper gärna till vid mail, chatt eller telefon. Vardagar och helger!

Få nya funktioner med plugin

En av de stora fördelarna med Palatins webshop är att du enkelt kan bygga ut den med färdiga programtillägg, så kallade ’plugin’.

Det finns hundratals plugin som ger funktioner som t ex frakthantering, prenumerationer, tidsbokning osv.

Hålla direkt kund-kontakt via chatt

Direktkontakt med kund är nyckeln till framgång. Precis butikspersonal känner igen kunder, hälsar dem välkomna och ger personlig service, kan du med chatten hålla kontakt med dina internet-kunder.

Ta den fysiska servicen till en digital nivå!

Samla all info på en plats

En stor fördel är att du kan samla all information på en plats genom webshopen. Där sparar du lättåtkomligt och enkelt information om produkter, leverantörer, kunder och deras köp.

Det ger dig dessutom en mail-lista du kan använda för framtida marknadsföring!