Partners över hela världen

Verifone är ett av världens ledande företag inom kortbetalningar och terminaler. BABS Paylink ingår numera i Verifone.

Dell erbjuder tekniklösningar, tjänster och support. De erbjuder datorer, pekskärmar, servrar, lagring, skärmar och tillbehör.

Datorama är en av Sveriges ledande distrbutörer inom kassautrustning. Man erbjuder bland annat kassadatorer, skrivare och kiosker.

BlueStar är en världsledande distributör av kassautrustning. Man erbjuder bland annat kassadatorer, skrivare och kiosker.

Microsoft är världens största tillverkare av operativsystem (Windows), affärsprogram (Office och Dynamics) samt utvecklingstjänster (.net).

Swedbank är en av Sveriges största banker. Genom sitt dotterbolag BABS Paylink introducerade Swedbank kortterminaler i Sverige.

WooCommerce är en ’open source’ plattform för ehandel. Den bygger på WordPress och är störst i världen med en marknadsandel på 32%.

Opticon är en världsledande tillverkar av scanner. I sortimentet finns både kassascanner för streckkod och fristående inventeringsscanner.

DLL är ett holländskt finanseringsföretag som i Sverige specialiserat sig på bland annat IT-lösningar. DLL erbjuder både leasing och hyra.

Klarna erbjuder betalningslösningar som kan integreras i webshopar. Klarna erbjuder kunden kortbetalning, Swish och faktura.

Bambora erbjuder betalningslösningar som kan integreras i webshopar. Via dem erbjuds kunden kortbetalning och faktura.

Grenke är ett tyskt finanseringsföretag som i Sverige specialiserat sig på bland annat IT-lösningar. DLL erbjuder både leasing och hyra.

Billmate erbjuder betalningslösningar som kan integreras i webshopar. Via dem erbjuds kunden kortbetalning, Swish och faktura.

Resurs Bank erbjuder betalningslösningar som kan integreras i webshopar. Via dem erbjuds kunden kortbetalning och faktura.

Nets erbjuder betalningslösningar som kan integreras i webshopar. Via dem erbjuds kunden kortbetalning och faktura.

Freelancer är en internationell förmedlare för frilansare för bland annat utveckling av IT-system, dataprogram och andra projekt.

Star är ett internationellt ledande företag inom kassautrustning och datorer. Man är framförallt kända för sina kvittoskrivare.

Zebra är experter på insamling av information genom RFID, etikettutskrift och läsning av dem genom avancerade handterminaler.