Gränserna mellan e-handel och butik suddas ut

Att ha en leverantör för hela din försäljning (dvs butik och internet) gör att du sparar pengaroch tid genom att slippa merarbete.

I en helhetslösning arbetar du i ett system och har all information på ett ställe. Fullt tillgänglig i butiken och på internet. T ex uppdateras lagerstatus på internet så fort butiken säljer en produkt. I framtidens handel måste man finnas både i butik och på internet för att vara en vinnare. Det kan Palatin lösa åt dig.

Med en kassa i butiken och en webshop på nätet kan du öka din försäljning avsevärt. Oavsett om du redan har en webshop eller ska skaffa en för första gången finns vi här för att hjälpa dig. Sälj produkter som vanligt i butiken med Palatins moderna kassasystem, samtidigt som de automatiskt finns i din webshop.

Gränserna mellan e-handel och butikshandel suddas ut. Många kunder söker t ex produktfakta och gör prisjämförelser med sin mobiltelefon när de står i butiken

Din egen design på webshopen

Du får en modern webshop där design anpassas till din bransch och din profil. Sidan är responsiv vilket betyder att den anpassar sig efter skärmens storlek på dator, surfplatta och smartphone.

PalatinPOS design exempel kläder

Showroom eller komplett webshop

Du kan välja mellan att ha en komplett webshop eller ett showroom där du visar upp dina bestseller (alla eller ett urval). På sidan översikt kan du jämföra webshop och showroom.

Alla branscher

Palatin Webshop anpassas enkelt till olika branscher. Produkter kan importeras från dina leverantörer. Dessutom har Palatin en koppling till nya svenska produktdatabasen Hermessom ger import av andra produkter (Hermes kommer våren 2021).

För bokhandel finns en specialversion, BookHit, som bland annat har koppling till den svenska bokdatabasen Bokinfo.

BookHit är Europas mest sålda kassasystem för bokhandel.

Lättanvända register med bra översikter

Modern design gör Palatin Webshop lättanvänd. Med en unik översikt i en Excel-liknande design, är det enkelt att vårda produkter och kunder. Du kan justera data direkt i listan och slipper därmed att öppna varje produkt för sig.

Epost och SMS för att vinna nya kunder

I PalatinPOS finns funktioner för att informera och skicka erbjudande till dina kunder med epost och SMS (version 2.1). Ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra butiken och skapa varaktig kontakt med dina kunder.

I PalatinPOS finns funktioner för att informera och skicka erbjudande till dina kunder med epost

Kassan blir en del av din nya webshop

Palatin har också en kassa som är helt integrerad i webshopen. Det är en snabb och enkel kassa som bygger på modern internet-baserad teknik.

Modern kassa

I kassan kan du både arbeta med scanner för streckkoder och pekskärm. Den innbär att du undviker felslag och kan jobba snabbt så att du får tid att ge dina kunder personlig service. Du sparar både tid och pengar

Naturligtvis kan du skicka kvitto som mail istället för att skriva ut dem.

Kassafönstret i BookHitPRO är översiktligt och lättarbetat

Kortterminal kopplad till kassan

Kortterminalen från BABS Paylink eller Verifone är direktkopplad till kassan och tar även kontaktlösa ”blipp” betalningar.

Alla backoffice funktion du kan tänka dig

Rapporter som hjälper dig optimera

Tydliga rapporter (diagram och listor) hjälper dig att optimera ditt lager och din försäljning.

Direkt när du startar programmet visat din startpanel försäljning, antal obehandlade order, antal vilande order och nyckeltal för lagret.

Det finns ett stort antal rapporter. Till exempel multi-diagrammet som visar både antal och värde i ett och samma diagram.

WooCommerce-baserade PalatinPOS har flera och detaljerade rapporter och diagram

Snabb varuingång direkt i kassan

Du registrerar inkomna leveranser snabbt och enkelt, och direkt efter varuingången kan du skriva ut prislappar med EAN-kod för kassa och lager.

Inleverans av varor

Tre olika versioner av kassan

PalatinPOS kassan finns i tre olika versioner. En mindre kostnadsfri START-kassa, en medelstor BAS-kassa och en avancerad premium PRO-kassa. Klicka här för att jämföra funktioner.