Kollektomat och Givomat

Kollektor och gåvor med kort och månadsgivare online

Kollekt och gåvor på plats

Det kontantlösa samhället är här och det märks tydligt vid insamlingar och i kollekthåven. Svenskarna har inte längre några kontanter i börsen. Därför krävs det nya betalsätt för att ta emot gåvor och kollekt. Kollektomat och Givomat är sådana nya lösningar. I en självbetjäningsstation kan givaren välja ändamål, belopp och sedan betala med kort. Självklart skrivs ett kvitto ut för kollekthåven.

Kollektomat och Givomat har, under ett stilrent skal av glas och borstad aluminium, en Windows dator, bildskärm med touch-teknik, och kvittoskrivare. De kan hängas på väggen med standard VESA-fäste, ställas på bord (bordsställ ingår) eller stå fristående med golvställ (tillbehör). Den är dessutom lätt att flytta och använda på flera platser.

Full kontroll

Varje natt skickar kassan ett mail till ekonomiavdelningen med redovisning av dagens betalningar. Detta underlättar arbete och kontroll.

Hög säkerhet

Säkerheten är hög med SSL-certifikat och krypterad förbindelse för all internettrafik. Varje användare har unika inloggningsuppgifter och rättigheter. Kassan övervakas i realtid och vid driftproblem skickas mail till personalen.

Kortterminalen kommer från Verifone och uppfyller alla säkerhetskrav från banker och PAN Nordic.

Vill du veta mer?

Månadsgivare

Online Kollektomat och Givomat gör det möjligt för givare att teckna sig som återkommande månadsgivare. Du kan lägga upp flera olika ändamål och olika belopp. Sedan dras beloppet på givarens kort varje månad. Då skickas också automatiskt ett tack mail till givaren.

Online kollektomat för gåvor och kollekt på interent
För församlingar är Online Kollektomaten en lösning när så få församlingsmedlemmar kan komma in till kyrkan.
Givomat på internet
För ideella organisationer är Online Givomat en lösning som ger en stabil intäkt vilket gör det möjligt att driva långsiktiga biståndsprojekt.